- פרודוור רוכשת את אלמוג דיינמיקס – חטיבת מיקרוסופט של אלמוג תעשיות תוכנה
- חברתArrow ECS ישראל חתמה על הסכם הפצה בלעדי עם חברת SPLUNK
- פיתרון חינמי חדש של Veeam: פתרון גיבוי עבור לינוקס עם זמינות גבוהה לשרתי לינוקס בענן ובאתר הלקוח
- פרפקטו הישראלית השיקה את Wind Tunnel - פתרון ראשון מסוגו לבדיקת חוויית הלקוח המדויקת של משתמשי הקצה בסביבת הדיגיטל
- פורטינט מכריזה על פיירוולים ליישומי ווב ושירותי אבטחה חדשים המספקים הגנות חדשות מפני התקפות ואיבוד מידע
- קובי בן רפאל מונה לתפקיד מנהל לקוחות למגזר הפיננסי בפורטינט ישראל
- חברת טכנולוגיות המסחר הפיננסי Leverate בחרה בפתרונות התקשורת של ג'וניפר נטוורקס מקצה לקצה
- הפורטל החדש של Veeam לניהול גיבויים ממקסם את היכולות של ספקי השירות להניב רווחים נוספים משירותי ענן
- MatrixBI ביצעה פרויקט להטמעת פתרון BI פיננסי באמפא קפיטל
- SAP חתמה על הסכם OEM אסטרטגי עם רפיד אימג' לשילוב SAP Business One בפתרון התוכנה לניהול מרכזים רפואיים
היומן של רונן שמחון
מדריך להבנת Social CRM – חלק שני, אסטרטגית Engagement
Submitted by רונן שמחון on ש', 12/01/2013 - 20:41פוסט זה הוא חלק שני בדרך להבנת אסטרטגית ה-Social CRM. בפרק הראשון חידדנו את ההבדל בין ה-CRM המסורתי ל-Social CRM שמתבסס על הנחת יסוד פשוטה שארגון יכול לתקשר עם הלקוחות שלו על בסיס הצרכים שלהם ולא על בסיס כללים עסקיים. בחלק זה נתמקד במרכיב היסוד של Social CRM שזאת אסטרטגית Customer Engagement.
- הצג את ההמשך
- 2752 צפיות
מדריך להבנת Social CRM – חלק ראשון בסדרת מאמרים
Submitted by רונן שמחון on ב', 07/01/2013 - 07:43אני חוזר שוב לנושא ה-Social CRM וזאת לאחר שכבר כתבתי שני פוסטים בנושא (Social CRM טרנד או הכרח מעשי ו-האתגרים שצריך להתמודד כשבאים ליישם את אסטרטגית ה-Social CRM), ולאחר סדרת מאמרים בנושא השפעת הרשתות החברתיות על ארגונים. הסיבה היא מאוד פשוטה, כי זה אחד הנושאים החמים בשוק ואני חוזר ונישאל ע"י לקוחות שלי מה זה Social CRM. בכל מקום שהנושא עולה אני מוצא שהבילבול בתחום הוא עצום. גם כאלו שמתיימרים להיות מומחים בתחום ה-CRM נופלים במלכודת של ה-CRM המסורתי ולא מצליחים לעבור את המשוכה החברתית וההבנה שכללי המשחק השתנו.
- הצג את ההמשך
- 2734 צפיות
למה פרויקטים נכשלים - מאמר חובה של פרופ' דניאל כהנמן שפורסם בכלכליסט
Submitted by רונן שמחון on ב', 01/10/2012 - 09:25פרופ' דניאל כהנמן מספר סיפור אישי על תהליך קבלת החלטות שמוביל פרויקט בהכרח לכישלון. מתוך הניסיון האישי הוא בונה מתודולוגית לחיזוי הכישלון כבר בשלבים שלפני קבלת ההחלטה על הפרויקט. מאחר שלא רבים מוכנים להודות בכישלון של פרויקט אני אזכיר שהצלחה של פרויקט נמדדת בשלושה פרמטרים בלבד: לו"ז, תקציב ותכולה. כמה פרויקטים שעומדים ב-3 הפרמטרים אתם מכירים.
ועכשיו למאמר: http://ideas.calcalist.co.il/?p=1162&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=ideas-30-9
- הצג את ההמשך
- 3911 צפיות
האתגרים שצריך להתמודד כשבאים ליישם את אסטרטגית ה-Social CRM
Submitted by רונן שמחון on ד', 29/08/2012 - 06:03באחד הפוסטים הקודמים Social CRM טרנד או הכרח מעשי התעסקתי בנושא ה-CRM החברתי ופתרונות טכנולוגיים שמאפשרים לחברות להתמודד בג'ונגל החברתי בכדי לשרוד. הבעיה היא שהמדיה החברתית מיצרת כמויות מידע עצומות וכמובן הרבה מאוד רעש. לכן, חברות צריכות למצוא דרכים לסנן מיליונים של פוסטים, תגובות, ציוצים, סרטונים ולנתח רק מה שחשוב עבורם ועבור הלקוחות שלהם. אלא שאת זה אפשר לבצע באמצעות פתרונות אנליטיים המותאמים רק למדיה החברתית.
- הצג את ההמשך
- 2588 צפיות
Scrum כגישה משלימה למתודולוגית Agile לפיתוח תוכנה
Submitted by רונן שמחון on א', 22/07/2012 - 17:35עברו 4 שנים מאז שכתבתי פוסט על מתודולוגית Agile - מתודולוגית Agile, על מה מדברים?. מאחר שכבר לפני שנה היה ברור שמאוד קשה לממש אותה כמתודולוגיה עצמאית כתבתי פוסט על גישת Kanban (Kanban - מתעשית הרכב היפנית למתודולוגית פיתוח תוכנה) אלא שמאז דווקא גישת Scrum תפסה יותר בעולם ובארץ ולכן אני מקדיש את הפוסט הזה לגישה זו.
- הצג את ההמשך
- 2574 צפיות
- « לעמוד הראשון
- ‹ לעמוד הקודם
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- לעמוד הבא ›
- לעמוד האחרון »