- רובי איתן, Prodware ישראל: "ב- 1 למרץ 2016 נתחיל למכור Dynamics NAV 2016 עם לוקליזציה מקומית"
- קבוצת הביטוח הבינלאומית Ageas בחרה בפתרון הענן המקיף של SAP לעולם הביטוח המבוסס פלטפורמה אחת
- MatrixBI הטמיעה פתרון אנליטי לניתוח זירת סחר במט"ח ב-BetaMedia
- לנובו ונוטניקס מביאות את תשתית ה- Hyperconvergenceלארגונים גלובליים
- פאר כהן-גדות מונה למנהל יחידת CloudZone במטריקס
- מרב לייפר מונתה למנכ"לית see.V, חברת ההשמה להייטק ולסטארטאפים
- Veeam מדווחת על זינוק של 17% בהכנסות, בהשוואה לאשתקד, כתוצאה מנטישה של כלי גיבוי מסורתיים ובחירה בפתרונות ה- Availability
- SAP מכריזה על חבילות פיתוח מיוחדות הפועלות על SAP HANA Cloud Platform
- מעבדת הענן הניידת של CloudZone ו-AWS מגיעה למרכזי ההיי-טק של ישראל
- פרטנר הטמיעה פתרוןVDI מבוסס טכנולוגיות Citrix לסביבת עבודה מתקדמת
יומנים
איך תהליכי מיזוג ורכישות יוצרים בלבול אצל לקוחות ולקוחות פוטנציאלים
Submitted by רונן שמחון on ג', 15/06/2010 - 08:21קצת על הבלבול שיצר המיזוג בין Avaya ל-Nortel בתחום מוקדי השירות
מפעם לפעם אנחנו שומעים על מיזוגים ורכישות של יצרני פתרונות טכנולוגיים בעולם. כאשר המיזוג הוא בין פתרונות שיש סינרגיה ביניהם אז ברור הערך העסקי של תהליך הרכישה. אלא שלא תמיד המצב הוא רכישה לצורך הרחבת סל המוצרים. לפעמים גוף אחד רוכש פתרון שמתחרה אחד לאחד עם פתרון הבית. למדנו זאת בעבר בתחום ה-CRM כאשר אורקל רכשה גם את peoplesoft וגם את siebel. לאחרונה זה קרה בתחום נוסף שאני מתעסק בו לרוב והוא תחום פתרונות מוקדי השירות כאשר Avaya רכשה את פתרונות Nortel לאחר שהאחרונה פשטה את הרגל.
- רונן שמחון's blog
- הצג את ההמשך
- 2546 צפיות
מחשוב עננים - האם אתם כבר שם?
Submitted by רונן שמחון on ה', 10/06/2010 - 22:48Cloud Computing - עתיד או הווה
כמו רבים אחרים, אני עוקב אחרי מה שקורה בעולם ביחס לבאזז הגדול סביב ה-Cloud Computing. אלא שלמונח זה יש שימושים רבים, מאתרי אינטרנט המיועדים לשימוש ספציפי, יישומים מותאמים לסביבות אירוח, משאבי מחשוב וירטואליים ועוד. בפוסט הזה אתייחס רק לענן כגישה של תוכנה כשירות המספקת את צורכי המשתמשים.
- רונן שמחון's blog
- הצג את ההמשך
- 2397 צפיות
קידום אתרים וזבל ממוקד, איך זה משפיע על מנועי החיפוש וגוגל בראשם
Submitted by רונן שמחון on ב', 19/04/2010 - 07:03למה אנחנו, הגולשים, צריכים להיחשף לחומרים המיועדים לקריאה ע"י רובוטים ולא בני אדם.
רשת האינטרנט הינה היום המדיום ממספר אחד לעשיית עסקים. לכן, כמעט כולנו יודעים, שמתקיימת מלחמה יום יומית על הובלת תנועה של גולשים לאתרי האינטרנט במגוון של שיטות. מאחר שגוגל הוא מנוע החיפוש המוביל, הוא הפך ל"שוטר התנועה של האינטרנט". אי אפשר לצאת כנגד אחד "ממובילי הדעה" המשפיעים ביותר עלינו הגולשים אבל בהחלט הוא יוצר בעיות אמינות רבות. בפוסט זה אני יוצא נגד מגמת הניצול לרעה של "קידום אורגני" שנחשפתי אליה לאורך השנים ומתגברת במיוחד בתקופה האחרונה עקב תחרות על מקום טוב ברשימה של גוגל.
- רונן שמחון's blog
- הצג את ההמשך
- 1907 צפיות
כנראה שלא כל טכנולוגיה יכולה לתמוך בכל אסטרטגיה עסקית
Submitted by רונן שמחון on ג', 23/03/2010 - 19:03מי צריך לשלם את המחיר של חוסר היכולת לממש את האסטרטגיה העסקית של הארגון
לא האמנתי שזה קורה לי. פעמים באותו יום, שתי סוגיות אסטרטגיות שיכולת המימוש שלהם בתנאים הקיימים כמעט הופכות אותם ללא רלוונטיות. איך זה יכול להיות ששני לקוחות, והמפליא הוא ששניהם מאותו מגזר עסקי, מתמודדים עם אותה בעיה. אמנם בתחומים שונים, אבל עם אותם מאפיינים: פער בין האסטרטגיה העסקית שגובשה והיכולת המימוש שלה.
- רונן שמחון's blog
- הצג את ההמשך
- 1879 צפיות
האם ארגוני SMB יכולים וצריכים להרשות לעצמם ליווי מקצועי בתהליך יישום מערכת ERP
Submitted by רונן שמחון on ש', 06/02/2010 - 16:46מהם הכלים הארגוניים שיש לארגונים קטנים כשהם באים ליישם מערכת ERP
היום יותר מתמיד ארגונים קטנים מבינים שהם זקוקים לפונקציונאליות של ERP בדיוק כפי שארגונים גדולים זקוקים לה. אלא שלארגונים גדולים יש את הזמן ומשאבי IT להגשים את כל דרישות ה-ERP שלהם. לעומתם לארגונים קטנים אין את הזמן ובמרבית המקרים אין להם את משאבי IT כלל או משאבי IT מתאימים.
- רונן שמחון's blog
- הצג את ההמשך
- 1946 צפיות
- « לעמוד הראשון
- ‹ לעמוד הקודם
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- לעמוד הבא ›
- לעמוד האחרון »