- פרודוור רוכשת את אלמוג דיינמיקס – חטיבת מיקרוסופט של אלמוג תעשיות תוכנה
- חברתArrow ECS ישראל חתמה על הסכם הפצה בלעדי עם חברת SPLUNK
- פיתרון חינמי חדש של Veeam: פתרון גיבוי עבור לינוקס עם זמינות גבוהה לשרתי לינוקס בענן ובאתר הלקוח
- פרפקטו הישראלית השיקה את Wind Tunnel - פתרון ראשון מסוגו לבדיקת חוויית הלקוח המדויקת של משתמשי הקצה בסביבת הדיגיטל
- פורטינט מכריזה על פיירוולים ליישומי ווב ושירותי אבטחה חדשים המספקים הגנות חדשות מפני התקפות ואיבוד מידע
- קובי בן רפאל מונה לתפקיד מנהל לקוחות למגזר הפיננסי בפורטינט ישראל
- חברת טכנולוגיות המסחר הפיננסי Leverate בחרה בפתרונות התקשורת של ג'וניפר נטוורקס מקצה לקצה
- הפורטל החדש של Veeam לניהול גיבויים ממקסם את היכולות של ספקי השירות להניב רווחים נוספים משירותי ענן
- MatrixBI ביצעה פרויקט להטמעת פתרון BI פיננסי באמפא קפיטל
- SAP חתמה על הסכם OEM אסטרטגי עם רפיד אימג' לשילוב SAP Business One בפתרון התוכנה לניהול מרכזים רפואיים
מחשוב עננים - האם אתם כבר שם?
Cloud Computing - עתיד או הווה
כמו רבים אחרים, אני עוקב אחרי מה שקורה בעולם ביחס לבאזז הגדול סביב ה-Cloud Computing. אלא שלמונח זה יש שימושים רבים, מאתרי אינטרנט המיועדים לשימוש ספציפי, יישומים מותאמים לסביבות אירוח, משאבי מחשוב וירטואליים ועוד. בפוסט הזה אתייחס רק לענן כגישה של תוכנה כשירות המספקת את צורכי המשתמשים.
לאורך השנים (למעשה מאז גרסת החלונות הראשונה) אפשר לומר שכולנו נהגנו להתקין תוכנה על המחשב שלנו כזו שתסייע לנו בעסוקנו ובתחומי העניין שלנו. מאז שהאינטרנט זמין כמעט בכל מקום הוא סייע לגידול בשירותים שאנשים משתמשים, לעתים קרובות מבלי להתקין כל תוכנה חדשה כלל. אני זוכר שהשירות הראשון שאני השתמשתי בו בלי להבין שהוא שירות זה ניהול רשימות ה-Contacts שלי באתר Plaxo (לפני שניסה להפוך להיות לרשת חברתית) שהבטיח בזמנו סינכרון של אנשי הקשר עם ה-outlook ויותר מכך הוא הבטיח לשמור את רשימות אנשי הקשר מעודכנים ע"י כך שכל מי שמשנה את אחד הפרטים ב-contact זה דאג לעדכן מיד את ה-outlook שלי.
תוכנה כשירות זהו איחוד טבעי של מנגנונים המספקים את הפונקציונאליות שלה המשתמשים זקוקים. היום המשתמש יכול להחליט אם הוא רוצה להפעיל את התוכנה מהחשב שלו, או להשתמש בה כשירות, או את שניהם.
המוצר המוביל Microsoft Exchange הוא דוגמה מצוינת לבחירה שלקוחות יש עכשיו. היום לקוחות יכולים להתקין ולהריץ את שרת ה-Exchange, אבל הם יכולים להשיג Exchange מ-Microsoft Online Services על בסיס של מספר תיבות בשימוש חודשי ואפילו לערבב בין 2 הגישות.
אפשר לומר שכיום הדיונים המתקיימים בנושא מחשוב מעונן אינם מתמקדים בעקרונות, אלא ביישום. אפשר לומר אפילו שהדיונים מתמקדים בהשוואה של שירותים בין ספקים שונים.
דוגמא לכך אפשר למצוא בוידאו הבא שמשווה בין Exchange ו-Gmail של גוגל:
"הענן" הוא חלק בעתיד של כולנו. כל יצרני הפתרונות מבינים את זה, מדברים ומתנהגים כאילו זה כאן עכשיו ולא בעתיד. Bob Muglia הציג את האסטרטגיה של מיקרוסופט באופן ישיר וברור בוידאו הזה.
- רונן שמחון's blog
- 2390 צפיות