- לנובו ונוטניקס מביאות את תשתית ה- Hyperconvergenceלארגונים גלובליים
- פאר כהן-גדות מונה למנהל יחידת CloudZone במטריקס
- מרב לייפר מונתה למנכ"לית see.V, חברת ההשמה להייטק ולסטארטאפים
- Veeam מדווחת על זינוק של 17% בהכנסות, בהשוואה לאשתקד, כתוצאה מנטישה של כלי גיבוי מסורתיים ובחירה בפתרונות ה- Availability
- SAP מכריזה על חבילות פיתוח מיוחדות הפועלות על SAP HANA Cloud Platform
- מעבדת הענן הניידת של CloudZone ו-AWS מגיעה למרכזי ההיי-טק של ישראל
- פרטנר הטמיעה פתרוןVDI מבוסס טכנולוגיות Citrix לסביבת עבודה מתקדמת
- פורטינט מעלה את אבטחת הסייבר עתירת הביצועים לשכבת הגישה
- סטימצקי בחרה בפתרון האחסון של טריפל סי
- אקטיביו בקמפיין לגיוס 30 עובדים
מרב לייפר מונתה למנכ"לית see.V, חברת ההשמה להייטק ולסטארטאפים
מרב לייפר מונתה למנכ"לית חברת see.V, המתמחה בגיוס עובדים לחברות הייטק בכלל ולסטארטאפים בפרט.
לייפר החלה את דרכה ב-see.V כסמנכ"לית הכספים ו COO של החברה לפני כשנה וחצי. בתוך כך, מילאה תפקיד חשוב בתהליך ההשקעה של ענקית ה-IT מטריקס ב-see.V ובאינטגרציה בין החברות בינואר השנה.
לייפר החליפה בתפקיד את המנכ"ל הקודם ואחד המייסדים, דניאל חלבי. במסגרת עבודתה, תתמקד לייפר בהגדלת היקף הפעילות של החברה בקרב סטארטאפים ובמקביל בהעמקת הקשר עם חברות גדולות. בד בבד, תפעל להשלים את הסינרגיה המיטבית עם מטריקס.
בעבר עבדה לייפר ב-Ernst & Young בישראל ובלוקסמבורג במשך שבע שנים. זאת תוך התמחות בסטרטאפים, הייטק ובהשקעות פרטיות. לאחר שובה לארץ, עבדה במשך שלוש שנים ב-Made Finance במתן שרותי ניהול כספים לחברות הזנק. מאוחר יותר עברה לאחת מהן, Boxee TV, שם שימשה מנהלת כספים במשך שלוש שנים וחצי עד למכירתה לסמסונג.
לייפר מחזיקה בתואר ראשון בכלכלה בהצטיינות מאוניברסיטת חיפה ובתואר ראשון נוסף בראיית חשבון מאוניברסיטת תל אביב.
- 44 צפיות