- לנובו ונוטניקס מביאות את תשתית ה- Hyperconvergenceלארגונים גלובליים
- פאר כהן-גדות מונה למנהל יחידת CloudZone במטריקס
- מרב לייפר מונתה למנכ"לית see.V, חברת ההשמה להייטק ולסטארטאפים
- Veeam מדווחת על זינוק של 17% בהכנסות, בהשוואה לאשתקד, כתוצאה מנטישה של כלי גיבוי מסורתיים ובחירה בפתרונות ה- Availability
- SAP מכריזה על חבילות פיתוח מיוחדות הפועלות על SAP HANA Cloud Platform
- מעבדת הענן הניידת של CloudZone ו-AWS מגיעה למרכזי ההיי-טק של ישראל
- פרטנר הטמיעה פתרוןVDI מבוסס טכנולוגיות Citrix לסביבת עבודה מתקדמת
- פורטינט מעלה את אבטחת הסייבר עתירת הביצועים לשכבת הגישה
- סטימצקי בחרה בפתרון האחסון של טריפל סי
- אקטיביו בקמפיין לגיוס 30 עובדים
אינפורמטיקה מספקת מיסוך נתונים להגנה על נתונים רגישים ב- Hadoop
אינפורמטיקה, הספקית המובילה בעולם של תוכנות אינטגרציה לנתונים, המיוצגת בישראל על ידי קבוצת אמן, הכריזה על תמיכה בערבול נתונים דינמי (Dynamic Data Masking) עבור Hadoop. בכך היא מספקת אבטחת מידע מבוססת מדיניות עבור אפליקציות הפועלות ב- Hadoop, אשר מהווה מענה לאתגרי אבטחת מידע בביג דאטה.
"עסקים רוצים לאחסן ולנתח כמויות גדולות של נתונים כדי להשיג יתרון תחרותי, אך טכנולוגיות חדשות מכילות סיכונים פוטנציאליים לחשיפת מידע רגיש", אמר ינאי מילשטיין, מנהל תחום אינפורמטיקה בישראל בקבוצת אמן. "כעת כשה-Dynamic Data Masking תומך ב- Hadoop, מנהלי אבטחת מידע יכולים להרחיב את מדינויות אבטחת המידע שלהם בקלות וביעילות אל פלטפורמות הביג דאטה, ולהימנע מסיכונים מיותרים".
בדוח של גרטנר מאוקטובר 2013, ציינו מנהלי המחקר באביש סוד וארון צ'נדרסקרן כי "ברור ש-Hadoop לא נבנתה מתוך מחשבה על סביבת IT ארגונית, מכיוון שיש בה מחסור באמצעי שליטה חזקים לאבטחת מידע".
לקוחות אינפורמטיקה יכולים כעת להעתיק מדיניות של מיסוך נתונים אל Hadoop ללא צורך בהתאמה מיוחדת של האפליקציות או כתיבת קוד כלשהו. מנהלי אבטחת מידע יכולים למנף מדיניות ניהול גישה ולהפעיל חוקי מיסוך נתונים עבור רכיבי מידע שונים, שסומנו כמידע רגיש או חסוי. משתמשים בעלי הרשאות יוכלו לגשת לנתונים, בעוד משתמשים ללא הרשאות יוכלו רק לצפות בערכים ממוסכים. המיסוך הדינאמי של אינפורמטיקה תומך גם בפלטפורמות ביג דאטה כגון Teradata ו- Netezza.
- 361 צפיות