אמיר חונגה מונה למנכ"ל בלאט לפידות מקבוצת אולקלאוד

אמיר חונגה, 44, מונה לתפקיד מנכ"ל בלאט לפידות, מקבוצת אולקלאוד. בלאט לפידות עוסקת בייעוץ ויישום פתרונות של חברת Salesforce.com העולמית והיא מהווה שותף פלטינום של Salesforce.

אמיר מביא עימו לתפקיד ניסיון רב בתחום ההי טק וה- IT. הוא בעל למעלה מ- 20 שנות ניסיון בהן שימש בתפקידי מנמ"ר וסמנכ"ל חדשנות בארגונים. בתפקידו האחרון היה סמנכ"ל חדשנות בנס טכנולוגיות. לפני כן היה מנמ"ר חברת אלדין. בלאט לפידות נרכשה לפני כחצי שנה על ידי קבוצת אולקלאוד.

בלאט לפידות היא שותפת הפלטיניום הראשונה של Salesforce בישראל, והיא מספקת שירותי ייעוץ ויישום פתרונות לענקית מחשוב הענן. החברה ביצעה עד היום יותר מ-1,000 פרויקטים בארץ ובחו"ל, ומעסיקה יותר מ-50 עובדים. בין לקוחותיה נמנים: צים, שטראוס, אמדוקס, סודה סטרים, NICE, ריטליקס, אודיו קודס, צ'ק פוינט, סרגון, אקס ליבריס, אונ' בן גוריון, אונ' תל אביב ועוד.

קבוצת אולקלאוד מספקת פתרונות ענן מקצה לקצה ונמצאת בצמיחה מואצת עקב פעילויות של חברות שרכשה לצד ייזום והקמה של פעילויות נוספות בתחום. לצד בלאט לפידות פועלות באולקלאוד חברת Emind שמספקת תשתיות IT ושירותים מקצועיים בענן של אמזון, גוגל ומיקרוסופט וכן פעילות לשיווק ויישום פתרון ה- ERP פריוריטי בענן. אימיינד, היא שותפת פרמייר של אמזון וגוגל והינה הגדולה ביותר מבין השותפים של אמזון בישראל

לדברי יוסי פרנקל, נשיא אולקלאוד, "אני מכיר את אמיר שנים רבות ומעריך מאוד את יכולותיו בתחום הניהול העסקי לצד הבנה טכנולוגית מעמיקה. אמיר יסייע לשמר את מעמדה המוביל של בלאט לפידות בתחום Salesforce.com בשוק הישראלי ולהצעיד את החברה קדימה בעידן מאתגר שבו תחום הענן ממשיך לגדול ולהתפתח לתחומים חדשים".