- SAP מכריזה על חבילות פיתוח מיוחדות הפועלות על SAP HANA Cloud Platform
- מעבדת הענן הניידת של CloudZone ו-AWS מגיעה למרכזי ההיי-טק של ישראל
- פרטנר הטמיעה פתרוןVDI מבוסס טכנולוגיות Citrix לסביבת עבודה מתקדמת
- פורטינט מעלה את אבטחת הסייבר עתירת הביצועים לשכבת הגישה
- סטימצקי בחרה בפתרון האחסון של טריפל סי
- אקטיביו בקמפיין לגיוס 30 עובדים
- חברת SAP משיקה פתרון אנליטיקה חדש בסביבת הענן במודל SaaS
- פרודוור רוכשת את אלמוג דיינמיקס – חטיבת מיקרוסופט של אלמוג תעשיות תוכנה
- חברתArrow ECS ישראל חתמה על הסכם הפצה בלעדי עם חברת SPLUNK
- פיתרון חינמי חדש של Veeam: פתרון גיבוי עבור לינוקס עם זמינות גבוהה לשרתי לינוקס בענן ובאתר הלקוח
מטריקס זכתה לציונים גבוהים במיוחד בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום SharePoint מטעם מיקרוסופט העולמית
במסגרת סקר שביעות רצון לקוחות שערכה לאחרונה חברת מיקרוסופט העולמית בקרב הלקוחות של כל שותפיה בעולם, זכתה מטריקס לציונים גבוהים במיוחד ביחס לשותפי מיקרוסופט בעולם.
בסקר, שנערך עבור מיקרוסופט על ידי חברת הסקרים TNS , הלקוחות דרגו את מטריקס בציונים גבוהים לעומת ממוצע הציונים של שותפי מיקרוסופט בארץ ובעולם, וזאת בכל הקטגוריות הנבחנות בסקר ביניהן: המיומנות הטכנית של הצוותים המקצועיים, שביעות הרצון מהשירותים, הרצון להמליץ על החברה, איכות הפתרונות, היכולת לספק את צרכי הלקוחות והערך שהתקבל אצל הלקוח.
לדברי צביקי גולדברג, מנהל קבוצת הדיגיטל והטכנולוגיות במטריקס, "תוצאות הסקר מחזקות את הקשר הישיר בין המשאבים הרבים שאנו משקיעים לטובת הצלחת הפעילות שלנו מול הלקוחות בתחום ה-SharePoint ובכלל, לבין שביעות הרצון שלהם בפועל. הקשר שלנו מול הלקוחות ומול מיקרוסופט כשותף מוביל הוא המפתח שלנו להצלחה ואנו נפעל תמיד כדי ששביעות הרצון הן של הלקוח והן של מיקרוסופט תהיה כמה שיותר גבוהה".
- 79 צפיות